Mijn hobbykamertje

Zo af en toe lijkt het wel alsof er een hobbywinkel ontploft is in mijn hobbykamertje.
Overal wolletjes, papiertjes, stempels, frutsels, enzovoort, etcetera.

Dan wordt het de hoogste tijd om weer eens ouderwetsch te gaan opruimen.
Want laatjes die overhoop liggen, deurtjes die niet meer helemaal dicht gaan, dat kan natuurlijk niet!

Dus ik ging aan de slag.
En na een paar uurtjes opruimen, weggooien, nieuwe opbergdingetjes kopen (jaja, het opruimen moet natuurlijk wel beloond worden 😉 ), ziet het er zo uit:

???????????????????????????????

Nog niet al mijn hobbyboeken staan hier tussen en ik negeer dat maar even, want volgens mij gaat dat niet passen… *kuche*

???????????????????????????????
De mandala swapte ik met Wink en Muis met MadebyMriek. Schattig he! Muis woonde eerst in mijn tas, maar dat vond ie maar niks. Hij wilde liever buren worden van Trippel & Trappel, dus koos hij een gehaakt granny squareportemonneetje uit om in te wonen. Veel gezelliger ook!

???????????????????????????????
Gezellige frutsels bij elkaar… gek is dat, in de woonkamer moet het niet te vol staan, hoewel ik nu wel wat haaksels probeer te integreren zonder dat vriendlief gaat protesteren, maar in mijn hobbykamertje kan het niet vol gezellig genoeg zijn.

???????????????????????????????
Een selectie van mijn Hello Kitty verzameling.

???????????????????????????????
En mijn wolvoorraadje… het vakje eronder is nog erg leeg… maar dat komt vast wel vanzelf vol goed… *tsja*

???????????????????????????????
En dan de belangrijkste verandering… ik kocht bij de Hema een kartonnen laatjeskastje, waar al mijn visitekaartjes, postkaarten, zakjes, enzovoort in passen.
Bij de Zeeman haalde ik leuke roze bakjes in twee maten. De langwerpige is precies groot genoeg voor al mijn washi tape.

Nou, is dat gezellig of niet!
Enne, dat beloofde haaksel volgt nog. Echt!

10 reacties op “Mijn hobbykamertje

 1. echt wel gezellig! heerlijk zo’n freubelplekje met al je spulletjes om je heen… zo fijn! spulletjes! en je hebt toch nog een ladekastje gevonden 🙂 goe bezig vrouw!

 2. Heeeeeeeeeeeel gezellig en leuk al die bijpassende kleurtjes. Fijn zo’n kamertje he, gewoon lekker zitten en dan rond kijken en genieten.

  Goed weekend.

 3. Wat ziet dat er prachtig uit zeg !nu begrijp ik dat je daar zo graag zit !

  Groet Geertje

 4. Hallo,
  Een reactie geven doe ik niet snel, want ik heb het daar voor mijn idee vaak te druk voor. Lezen doe ik wel alles wat binnen komt. Alleen nu kon ik het niet meer laten. Ik heb ook een kamertje voor mij het heerlijkste plekje in huis. Mijn rommeltjes, mijn hebbe dingetjes gewoon mij. En daar in mijn kamertje heb ik graag mei-tijd zoals we dat zeggen. Alleen mijn mei-tijd is even verdwenen door zes mei-den. Zes puppen die hier mijn tijd in nemen! Vervelend!! Nee hoor, maar…..ik mis mijn mei-tijd stiekem wel.

  Dank voor al wat je laat zien.
  Hartelijke groet,
  Patricia
  http://www.in2borders.nl

 5. Wauw! Wat ziet jouw kamertje er gezellig uit! Wat heerlijk om zo’n plekje voor jezelf te hebben! En wat gaaf dat vogeltje in het kooitje! Mijn babynichtje heeft een kamertje vol vogeltjes (behang en vogelhuisjes), dus mijn oog wordt direct naar die dingen getrokken. Echt helemaal leuk, blijf vooral delen op je blog, want ik word erg blij van de dingen die jij maakt!

 6. Hahaha hoe geweldig. Ik herken gewoon mezelf in als die leuke kleine frutsels die jij hebt. Kitty en de Chinese poppetjes staan bij mij ook heel gezellig te zijn 🙂 Soms denk ik; ben ik daar niet te oud voor…. maar nee hoor. Kijk zei ik tegen vriendlief zij heeft het ook. Heel fijn om te zien en gezellig om te lezen.

 7. Grappig, ik heb iets vergelijkbaars: mijn huiskamer is sober, op het lege af, maar mijn werkkamer, ….. omringd door al mijn werkspulletjes, net als bij jou. En juist die tegenstelling is heel fijn.

 8. Ziet er weer prachtig uit 😉 En zelfs ruimte over!!! Zal niet lang duren, ben ik bang! hihi! Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s