Haakmiddag, deel 2

Wat een weertje he! Perfect om in de tuin wat te haken…

Het is een kussenhoes in wording.
Maar ik heb vanmiddag niet alleen maar zitten haken…

Na al jullie leuke reacties op de haakmiddag die ik wil organiseren, heb ik gekeken op welke data de meeste mensen aanwezig kunnen zijn en vanmiddag ben ik naar het restaurantje geweest om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
En ik kan jullie het volgende melden…

De haakmiddag vind plaats op zaterdag 1 september a.s. bij Dijk 12 te Waalwijk, van 12.00 tot 17.00 uur. (Adres voor routeplanner: Gedempte Haven, Waalwijk).

Aansluitend kun je daar dineren, hiervoor moet je wel reserveren (dat kan via mij). Hier kun je alvast een sneak peak van het menu vinden. Het diner is geen onderdeel meer van de haakmiddag, dus voel je vooral niet verplicht. Maar ik kan me voorstellen, dat als je nog een eindje naar huis wilt rijden, of dat je denkt dat je dan nog laaang niet uitgekletst bent, je nog lekker wilt dineren.

Ook is het mogelijk om te lunchen rond 13.00 uur, dit wil ik ook graag van te voren weten, want als (bijna) iedereen wil lunchen, stel ik een menuutje samen met een paar opties waaruit je kunt kiezen. Het is namelijk voor het restaurant onmogelijk om voor iedereen wat verschillends te maken (ze gaan speciaal voor ons al eerder open, dus er is maar één kok aanwezig).
Een gemiddelde lunch zal ongeveer € 12,50 kosten. Denk bijv. aan een lekkere salade of een broodje met een soepje.
Het is niet verplicht om te lunchen, je kunt natuurlijk niet je eigen bammetjes meenemen want misschien heb je onderweg al een broodje gegeten of ga je liever voor de hapjes voor tussendoor die je kunt bestellen.

Verder zijn er geen kosten aan verbonden, behalve voor wat je eet en drinkt. Er wordt een lijst bij de bar gelegd met daarop de namen van de haakdames, daarop wordt geturfd wie wat besteld heeft. Je rekent na afloop zelf bij de bar af wat je gegeten en gedronken hebt.

Ik ga proberen om een wolletjeswinkel zo ver te krijgen om een tafeltje te bedelven onder de wolletjes die we dan kunnen plunderen (tegen betaling van de wolletjes natuurlijk 😉 ).
En verder lijkt het me leuk om een swapperdeswap te organiseren. Gewoon een kleinigheidje voor een nog-niet-bekende-haakdame. Bijvoorbeeld een klein haakseltje en een wolletje, of een ander haakgerelateerd dingetje. Graag ingepakt en wel inleveren als je aankomt en als iedereen aanwezig is, worden ze willekeurig uitgedeeld. Hoe leuk is dat!
Verder komen we de middag vast wel door met kletsen, tips, uitgebreid elkaars haaksels bewonderen en haken natuurlijk!

Dus, wil je meedoen aan de Eerste Jaarlijkse / Maandelijkse / Eenmalige Enige Echte Haakmiddag?
Mail me dan!
En zet in die mail:
– hoe leuk je het vindt dat ik dit geheel belangeloos en vooral zonder eigenbelang organiseer 😉
– dat je aanwezig zult zijn;
– of je wel of niet wilt lunchen;
– of ik een plaatsje voor je moet reserveren voor het diner (als ik reserveer voor je, gaat het restaurant ervan uit dat je ook echt blijft dineren. Je kunt ook de gok nemen en niet reserveren en ter plekke beslissen of je wel of niet wilt blijven eten. Alleen dan bestaat wel de kans dat ze vol zitten);
– of je meedoet aan de swapperdeswap;
– of ik je emailadres mag opnemen in een gezamenlijke emaillijst, zodat ik alle haakdames straks tegelijk kan mailen en jullie oproepjes kunnen doen voor bijv. carpoolen.

Ooh ja, na het weekend moet ik laten weten hoeveel aanmeldingen, lunchers, dinerdames er zijn, dus graag vóór a.s. zondag (29-7) een reactie!

Dan ga ik nu wachten op jullie mailtjes.
Kom maar op!
Whoei!

10 reacties op “Haakmiddag, deel 2

 1. Heel veel plezier met de haakmiddag! vind het een ontzettend leuk idee voor mij alleen even geen doen om te komen…. wie weet een volgende keer!

 2. Heel erg leuk idee die haakmiddag ,maar voor mij een beetje te ver om te komen.
  Maar wens je veel succes en dat er maar veel zich op geven .
  Wens je veel plezier die middag! Blijf het wel volgen .
  groet Geertje

 3. Heel leuk idee, maar ik heb nog nooit gehaakt…. Heb je trouwens altijd 2 verschillende sokken aan? 🙂

 4. Ik wens jullie alvast een heel gezellige dag/middag toe. Voor mij is het een beetje tever om tekomen, maar wie weet komt het een keer in onze buurt.
  Veel plezier en geniet nog even van de vakantie.

  Groeten, Agnes.

 5. Wil heel graag maar heb op deze datum geen tijd. Je mag me wel in de maillijst blijven vermelden.
  Sta altijd open om met collega haaksters in contact te komen.

 6. Pingback: Portemonneetjessleutelhangers « Nicollie.nl :: Nicollie's ~Nicx for short~ Blog ::

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s