Trippel & Trappel genieten ook van de lente…

Wat is het toch fijn om twee muisjes te zijn!

Tijd voor de uitslag van de blogverloting!
Maar eerst… antwoord op jullie vragen! Bij de blogverloting vroeg ik wat je graag van me zou willen weten.
Hier zijn de antwoorden…

Waar haal ik mijn ideeën vandaan?
Overal en nergens! Ik krijg inspiratie van van alles en nog wat, heel vaak zie ik wat leuks en zie ik daarna wat anders leuks en dan opeens komt er een nieuw idee. Hoeft helemaal niks creatiefs te zijn wat ik zie, maar het lijkt wel of er dan een kwartje valt en dan borrelen er allemaal ideetjes op. Vaak als ik aan het wandelen ben met hondjelief of iets anders niet-creatiefs aan het doen ben.

Waar haal ik de tijd vandaan om creatieve dingen te doen?
Ik heb een parttime baan en geen kinderen, dus dat scheelt al een hele hoop tijd. 😉 Ik ben echt niet uuuren per dag creatief bezig hoor! Haken kan natuurlijk lekker voor de tv of in de tuin en sommige dingen maak ik in etappes, elke keer een klein stukje. Maar aan de andere kant, wanneer ik een dagje vrij heb, kan ik best een paar uur met mijn stofjes spelen. Heerlijk!

Of mijn hobbykamer altijd netjes is…
Eeh, ja! *kuche* Klinkt niet geloofwaardig he… Nee hoor, ik heb altijd wel stapeltjes met projectjes liggen, maar ik probeer het wel zo opgeruimd mogelijk te houden. Lukt niet altijd, omdat het maar een klein kamertje is, dus het ligt al gauw vol.

Of vriendlief het niet erg vindt dat mijn creatieve uitspattingen de huiskamer/het huis overnemen…
Eeh, mwah… Hij vindt het prima dat ik mijn eigen kamertje vol zet met allerlei zelfgemaakts en in de huiskamer mag ook best wel wat staan. Op mijn theekastje staat altijd wel iets zelfgemaakts.
Naast de tv stonden Wollie en Polly (voor degenen die ze nog niet kennen, dat zijn 2 gehaakte nijlschapen) en hij vond het een Goed Idee dat die naar mijn eigen kamertje verhuisden. Maar een paar daagjes later vond hij het eigenlijk toch maar saai en leeg, dus of ik niet wat nieuws wilde haken voor naast de tv (hihi). Wordt aan gewerkt.
Verder staat er in de hal een kast met deurtjes en raampjes waarin zelfgemaakte spulletjes staan (die wachten op een nieuwe eigenaar) en voor de rest valt het eigenlijk wel mee.
Ik houd nogal van ruimtes die niet volgepropt zijn met spullen (behalve in mijn hobbykamertje dus, haha…).

En de laatste vraag: Hoe ben ik begonnen met creatieve dingen, door een cursus te volgen of zelf aan de slag te gaan?
Ik begin altijd maar gewoon. Autodidact heet dat, geloof ik. Gelukkig is er tegenwoordig internet met Google en Pinterest, maar meestal leer ik het mezelf aan.

Nou, dat waren wel genoeg vragen en antwoorden, geloof ik… 😉

En dan nu de winnares van de blogverloting… (als jullie nog niet afgehaakt zijn, tenminste 😉 ).

Het blikje met magneetjes is gewonnen door…  Simonet!
Gefeli! Ik hoop dat je er blij mee bent! Mail je me je adres?

Fijne dag allemaal!

3 reacties op “Trippel & Trappel genieten ook van de lente…

  1. Ole Ole Ole ik win eens wat Ole Ole Ole Joehoe Joehoe wat super de puper!!!!! En gisteren had ik al zo’n leuke dag door de postbode :-). Stuiter stuiter spring spring ehum zo heb ik mijn blijdschap goed getoond volgens mij!!

  2. @Simonet, gefeliciteerd met het winnen van deze blogverloting!

    @Nicole, leuk dat je de vragen ook echt hebt beantwoord 😉 Ik (getrouwd, 4 jonge kinderen met full-time job) ben soms een beetje jalours dat ik zo weinig kan bloggen. Niet alleen om mijn creaties te laten zien, maar ook om bij iedereen te kijken en een reactie achter te laten.

    Liefs, Maantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s