Trippel & Trappel in de Efteling

Gisteren zijn we naar de Efteling geweest. Helaas regende het, maar dat weerhield Trippel & Trappel niet van hun belangrijke taak, nl. die van Button Droppers.
En omdat een button nogal een groot ding is om mee te nemen als je een kleine muis bent zoals Trippel & Trappel, heb ik rugzakjes voor ze gemaakt waar precies een button in past.

Trippel wilde een rose en Trappel een grijze. (Ik kan ze trouwens uit elkaar houden door hun oogjes. 😉 En nu dus ook door de rugzakjes, hihi…).

Omdat het zo regende, zijn we gaan schuilen en opdrogen onder het genot van een warme chocomel met slagroom en een cupcake (jummie!).

En dat leek ons een mooi moment om een button achter te laten…

Toch handig, zo’n rugzakje. 😀

Toen besloten we maar om terug naar huis te gaan, maar niet voordat Trippel & Trappel nog even op de foto wilden.
(Zien jullie dat zakdoekje? Ze wilden natuurlijk geen nat kontje krijgen. 😉 ) hihi…

Gelukkig kunnen we nog vaak terug naar de Efteling, want we hebben ons abonnement verlengd. Trippel & Trappel mochten gratis naar binnen (eigenlijk heb ik ze stiekem naar binnen gesmokkeld… 😉 ). Bij het verlengen van het abonnement kregen we een welkomstgeschenktasje met daarin deze applicatie. Nu zijn wij niet zo van de applicaties (nou ja, ik wel, maar ik durf niet in Joris en de Draak en vriendlief houd er niet van, hoewel hij wel in Joris en de Draak durft 😉 ), dus wil ik deze graag weggeven aan één van mijn trouwe bloglezers (wat klinkt dat leuk he! 😀 ). Dus, laat een berichtje achter waarom jij hem zo graag wilt…
Enne, wil je hem niet, dan is een berichtje toch errug welkom! 😀

16 reacties op “Trippel & Trappel in de Efteling

 1. nou nou, die trippel en trappel worden toch maar weer verwend zeg, met een bezoekje aan de efteling! Zijn ze mijn dochter niet tegengekomen?
  En leuk die applicatie hé, maar wij hoeven hem niet hoor, hebben hem immers zelf ook gekregen, leuk hé!
  Nou ik zal de volgende keer opletten of we jullie tegen komen! Met rugzakjes natuurlijk, anders herken ik jullie niet!

 2. Hallo!!
  Sinds gisteren je blog ontdekt en ik lees en volg het met veel plezier!

  Ik zou de applicatie best graag ontvangen. Niet voor mijzelf, maar voor het zoontje van mijn vriendin. Hij heet Joris en aangezien ik af en toe wat voor haar dochters naai, maar nooit voor hem zou dit een perfecte kans zijn om iets leuks (met applicatie en zijn naam erop!!) voor hem te maken!!

  Lieve groetjes, Chantal

 3. O, wat maken Trippel en Trappel toch leuke uitstapjes. Zo’n rugzakje is dan idd wel heel praktisch. Past er eigenlijk ook wel een stukje kaas in?
  Met deze applicatie zou ik een kleine Eftelingfan heel blij kunnen maken. We gaan altijd met een hele groep en afgelopen jaar mocht ze voor het eerst mee. Helaas was ze nog te klein voor Joris en de Draak maar ze wilde zo graag…

 4. Oh, wat zijn ze lief, de rugzakjes!!!! Wat een gepriegel moet dat geweest zijn!! Super joh!!! Dikke knuf!!!

 5. Wat een leuk idee, die rugzakjes! ze zullen er wel blij mee zijn geweest. Jemmer van het slechte weer, maar als je inderdaad zo vaak als je wil terug kunt… krijg je eigenlijk ook wel eens een reactie op de achtergelaten buttons?
  Groetjes en een fijne zondag verder,
  Gertie

 6. Je zou eigenlijk van een mooi stukje tafelzeil een waterafstotend kussentje voor Trippel&Trappel moeten maken hoor! Zulke ijverige muisjes verdienen toch meer dan een simpel zakdoekje?

 7. wat een geweldig leven hebben T & T!
  Ik wil heel graag meeloten voor de aplicatie, voor mijn eigen kleine drakenjagers 🙂

 8. Hi Nicole, meestal doe ik niet mee want er komen hier natuurlijk ook eigen buttons van de lopende band…maar deze applicatie, daar moet ik toch echt een gokje voor wagen. Jako, ons draakje, zou dit natuurlijk helemaal te wauw vinden

 9. even een poosje niet gekeken en dan blijkt er zoveel leuks langsgekomen! superleuke muisjes erbij, en dan die rugzakjes.. hahaha!
  zal binnenkort, bij iets meer tijd, je muizensite op de blog zetten!

 10. Wat een uitkomst, die rugtasjes. 🙂
  T&T hebben het goed voor elkaar, lekker vaak naar de Efteling. Dat zou ik ook wel willen. 🙂

 11. Wat een schattige tasjes hebben ze gekregen 😀 En ik ben het eigenlijk wel met het comment van Henny eens 😀 😉
  O en jummie..lekkers.. 😉

 12. Wat een avontuur weer. Zo leuk de efteling. En ik kan me goed voor stellen dat trippel en trappel het erg naar hun zin hebben gehad. Maar de joris de draak applicatie is helemaal te lief. Ik zal hem graag willen winnen.

 13. Lees regelmatig met je mee en heb ook zo’n geweldige printer gekocht 😉 Zou, indien mogelijk, graag nog meedingen voor de applicatie. Spannend hoor, dit is de allereerste keer dat ik een berichtje op een blog achterlaat!

 14. Ik zou de apliccatie heel graag willen winnen voor mijn zoontje die gek is op Joris en de draak. Als we in de Efteling zijn zouden als het aan hem ligt alleen maar in Joris en de draak gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s